furnizor

Versace by Gardenia

Versace by Gardenia

Fondat la Milano în 1978 de însuși Gianni Versace, unul dintre cei mai talentați stilisti ai secolului XX, Gianni Versace este un sinonim al excelenței italiene din întreaga lume. Din 1997, casa de modă a lucrat cu Gardenia Orchidea, producator de ceramică de top, împărtășind atât scopuri, cât și valori. Astfel, s-a nascut Versace Ceramics.

"Haute couture" al ceramicii

Spiritul care unește cele două mărci izvorăște dintr-o pasiune comună pentru designul interior și detaliile decorative ale casei.

Toate produsele mărcii Versace se disting prin lux și fast și sunt asociate cu interiorul unui palat. Compania italiană produce plăci ceramice pentru bucătărie, sufragerie, baie, băi, precum și plăci de porțelan pentru podea și treptele scărilor, borduri, mozaic și alte elemente de decor.

Răsfățați-vă cu gama opulentă de produse Versace Ceramics care asigură un echilibru între estetica clasică și cea contemporană. Va prezentam câteva modalități de a obține senzația de lux în casa ta cu colecția de plăci de ceramică si accesorii Versace:

Colectia EMOTE

Linia Emote este reprezentată de plăci de porțelan printr-un design unic, o tehnologie modernă și prin frumusețea texturilor Plăcile de format mare care imită parchetul, ornamentele în stil grecesc antic, culoarea aurului, un logo cu capul Gorgon Medusa ajută la crearea unui interior unic.

Colectia ETERNO SOLID GOLD

Aceasta serie este inspirata de vechea tehnică japoneză care păstrează lemnul, arzand ușor suprafața cu focul. Astăzi, efectul monocromatic defineste frumusețea eternă a acestei colecții, iar detaliile atemporale, cu ritmuri geometrice, fac ca această colecție să fie de neegalat. Colecția "Solid Gold" este inspirata de suprafetele unice ale diamantului slefuit..

Colectia VERSACE EXCLUSIVE

Exclusive oferă un scenariu de viață autentic. Mozaicuri artistice din piatră naturală create manual, oferă colecțiilor Versace Home un nou proces de design pentru combinatii creative nelimitate: Palace Living Gold, Palace Stone, Vanitas.

Colectia GOLD

Seria Gold este potrivită pentru decorarea spațiilor de lux, asemănătoare cu interiorul unui palat. Suprafațe mate sau lucioase, o varietate de texturi și accesorii, linii netede, culoarea auriu și culori clasice - fiecare dintre noi va putea sa rezoneze cu un stil caracteristic.

Colectia GREEK

Colecția Versace Ceramics prezintă #Greek, o evoluție a luxului pentru decoruri moderne cu atracție unică. Geometria și fasciculele de lumină creează noi scenarii.

Colectia MARBLE

O colecție puternic orientată spre lumea designului, Versace Marble oferă placi în formatele 60x60, 20x60, 60x120 și 20x120 și o paletă de culori cu șase nuanțe cu inflexiuni strălucitoare de onix care se pretează la noi utilizări creative pentru această colecție de plăci ceramice. Mozaicurile cu suprafețe mixte creează jocuri de lumină și decorațiuni artizanale realizate cu materiale ceramice fine, îmbogățind linia de marmura, sporită de prestigiosul simbol Medusa caracteristic brand-ului Versace Ceramics.

Colectia MAXIMVS

Noi răscruci de drumuri între istorie și contemporan sunt create de joncțiunea dintre design și estetic.

Accesorii pentru baie Versace

Finisaje fine, atentie indreptata catre cel mai mic detaliu si prestigiu italian clasic de bun gust, aceste proprietati le detine noua colectie de obiecte sanitare Versace si se adreseaza tuturor persoanelor care doresc să trăiască învaluite de eleganță.

Gardenia Orchidea, o companie responsabila

Misiunea Romstal este de a fi principalul partener de încredere al arhitectilor si instalatorilor nostri, furnizând produse care reduc consumul de energie, apă şi emisiile de gaze cu efect de seră. De asemenea, contribuim la reducerea cantității de deşeuri generate, la colectarea selectivă şi la trimiterea lor spre reciclare, iar Gardenia este unul din furnizorii cu principii comune. Gardenia este membru al Green Building Council Italia, o asociație înființată pentru a răspândi cultura clădirii ecologice. Datorită proceselor industriale mai curate și mai ecologice, produselor fabricate din materiale reciclate, utilizării durabile a materiilor prime și eliminării sigure a substanțelor periculoase, Gardenia se află la vârful producției ecologice.

Va asiguram ca detaliile acestor produse calitative, vor face dintr-o camera banala, o incapere de lux. Va asteptam atat in showroom pentru o experienta senzoriala.