Colaboratori

Interiology

Companie: Interiology

Arhitect: Alexandru Bucur

Oras: Bucuresti

poza ALexandru Bucur

"Have no fear of perfection - you'll never reach it." Salvador Dali

Sunt arhitect cu peste 10 ani de experienta, timp in care m-am specializat in amenajari de interior office si rezidentiale. De asemenea, sunt pasionat de graphic design. Imi place sa pot interveni in amenajarea unui spatiu pentru ca pot imbunatati semnificativ calitatea locuirii beneficiarilor. Designul de interior reprezinta un mix de elemente vazute si nevazute, care, puse in opera in proportia potrivita, ne definesc si contureaza felul de a fi, a gandi si a trai.

Proiect:
Oriental Chevron

 • Nume Proiect: Oriental Chevron
 • Stil reprezentativ proiect: eclectic
 • Oras proiect: Bucuresti
 • Proiect realizat impreuna cu arh. Roxana Revin
 • Foto: Vlad Creteanu

 

Apartamentul pe două niveluri este situat într-un bloc nou din București, are cinci camere și o suprafață utilă de 134 metri pătrați. Amenajarea de interior este una premium, cu materiale și finisaje de cea mai bună calitate, dominată de pardoseala din parchet stratificat Chevron de la Kährs, care se îmbină inspirat cu gresia, în anumite zone. Casa scării este înfrumusețată de aceeași esență de pardoseală, montată astfel încât diagonalele parchetului să genereze un efect vizual aparte.

Baia de la parter este finisată cu gresie și faianță Porcelanosa și mozaic Antic Colonial, finisaj Rose Gold. În baia fetiței, situată la etaj, gresia hexagonală creează un model jucăuș împreună cu faianța albă de la Kerama Marazzi, obiectele sanitare minimaliste de la Dalet și bateriile Hansgrohe și Ideal Standard.

Bucătăria este amenajată cu un mobilier pe comandă, cu linii curate și mânere ascunse, și reia jocul de alb și nuanțe calde de lemn din restul spațiilor, plus gresia din hol. Dormitorul matrimonial are o notă orientală, iar lumina ambientală creează o atmosferă aparte. El a inspirat și celelalte elemente orientale din apartament: panoul traforat de la scări, cu o grafică reluată pe ușa de sticlă de la bucătărie și pe ușile mobilierului din zona ferestrei.

Proiect:
Apartament 2.0

O noua viata pentru un apartament vechi la bloc

 • Nume Proiect:

  Apartament 2.0

 • Stil reprezentativ proiect:

  minimalist

 • Oras proiect: Bucuresti
 • Proiect realizat impreuna cu arh.

  Razvan Dumitriu

 • Foto: Vlad Creteanu

 

Proprietarul și-a dorit un spațiu modern, spectaculos, cu lumină rece cât mai multă, fără gresie, faianță sau parchet, ci pardoseală din rășină epoxidică lucioasă, chiar și pentru cele două balcoane. Arhitecții au propus cât mai multe suprafețe lucioase, ca să compenseze culorile mai închise și masculine ale epoxidicei și microcimentului (un material care are o nuanță mai închisă, rece, ca cimentul). Porțiunile lucioase reflectă din plin lumina: placări cu sticlă vopsită pentru pereți, blat din sticlă pentru barul din living, sticlă între corpurile de mobilier din bucătărie.

 • rezervoare incastrate de la Grohe cu vase de toaleta Ideal Standard Conect cu functie de bideu
 • pachet de dus igienic Kludi Bozz
 • calorifere de baie portprosop cromate Sanremo
 • a fost reconfigurata, spatiul de chiuveta a fost realizat frontal pe toata latimea baii. Lavoar din compozit MK cu baterie incastrata Zenta Kludi 

S-a renuntat la cada si s-a inlocuit cu un dus walk-in generos cu rigola Geberit cleanline si panou de dus Lunes H . Baterie ingropata cu monocomanda Zenta de la Kludi.

Set Ideal Standard tonic II 80cm pentru zona lavoar.

Solicitare Colaborare Arhitect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *