Electrocasnicele MIELE, vă așteaptă în Universul Romstal

Electrocasnicele MIELE,
vă așteaptă în Universul Romstal

La ROMSTAL găsiți gama excepțională de produse MIELE într-un singur loc. Luați deciziile simplu și fără compromisuri, când vine vorba de alegerea electrocasnicelor, în funcție de designul dorit al bucătăriei.

Cum a ajuns MIELE unul dintre cele mai apreciate branduri europene

„Succesul este posibil doar pe termen lung dacă cineva este total și absolut convins de calitatea produselor proprii”. Datorită acestei filozofii de durată a fondatorilor companiei, Carl Miele și Richard Zinkann, MIELE se concentrează pe dezvoltarea dinamică a calității, marca fiind identificată cu o calitate a produsului de neegalat. În anul 1899, cei doi întreprinzători germani și-au propus să creeze o companie pentru fabricarea de separatoare pentru prepararea smântânii, pe care aveau să o numească Miele&Cie. Aceasta nișă nu le-a oferit întreaga satisfacție așteptată, așa că s-au reprofilat pe fabricarea mașinilor de spălat. Primul model cu acțiune manuală a apărut în 1903, iar în 1910 au scos pe piață mașina de spălat cu motor electric propriu. De atunci, MIELE s-a bucurat de un succes imens. Folosirea materialelor de o calitate superioară a menținut compania în segmentul premium al electrocasnicelor de pe piața internațională.

De ce a ales ROMSTAL marca MIELE?

MIELE este sinonim cu calitatea, durabilitatea și fiabilitatea, iar ca brand și companie a câștigat încrederea utilizatorilor într-o măsură neegalată de alți producători de electrocasnice. Clienții MIELE, la fel ca cei ai Romstal, cer de la echipamentele achiziționate standarde ridicate de performanță, comoditate în exploatare, design adaptat stilului ales, cât și eficiență energetică ridicată. La fel ca ROMSTAL, MIELE nu face compromisuri în ceea ce privește calitatea și durabilitatea. Un alt punct forte în alegerea colaborării cu MIELE este faptul ca toate produsele sunt testate pentru o durata de viata de 20 de ani.

MIELE pentru bucătării — fuziune între tehnologie, eleganță și eficiență La MIELE, tehnologia susține cele mai noi trenduri ale designului pentru bucătării. Simplitatea a fost mereu un element cheie al eleganței, mai ales în designul interior, MIELE reieșind să integreze perfect electrocasnicele sale în stilul oricărei locuințe, fie că este minimalist, modern sau eclectic. MIELE reprezintă rezultate remarcabile cu un consum minim de energie, asigurate de multe funcții inovatoare.

Cuptorul este element indispensabil al oricărei bucătării și din acest motiv, MIELE aduce o tehnologie cu adevărat spectaculoasă. Fie că alegeți cuptoare electrice, cuptoare cu aburi, cuptoare cu microunde, designul acestora devine un detaliu ce atrage atenția în orice bucătărie, iar așa cum știm cu toții, detaliile fac diferența. Cu programele controlate electronic, puteți pregăti cu ușurință o varietate de mese diferite în mod automat. Indiferent dacă coaceți blatul pentru un tort sau gătiți carnea de pasăre.

În zona de gătit, pe lângă cuptor, este necesară și o hotă puternică pentru filtrare eficientă, mai ales în bucătăriile de tip open-space. Este indicat să alegeți acest produs ținând cont de dimensiunile plitei, să se păstreze un echilibru stilistic. De asemenea, designul hotei poate ajuta decorul general, dar și spațiul din bucătărie. O hotă încorporabilă sau una montată pe perete oferă mai mult loc în bucătărie decât una telescopică, tip cupolă, ori piramidală.

Mașina de spălat vase este o altă piesă esențială în bucătărie. AutoDos este primul sistem de dozare automată din lume cu PowerDisk integrat, transformând echipamentul într-un sistem reglat cu precizie. Cantitatea potrivită este dozată exact la momentul potrivit pentru programul selectat. Bucurați-vă de libertate deoarece un PowerDisk va fi suficient, în medie, pentru 20 de cicluri. Nu stați să umpleți de fiecare dată compartimentul pentru detergent: programați o dată, apoi prima mașină de spălat vase autonomă preia totul automat cu AutoStart. Mașinile de spălat vase MIELE pot fi racordate la o sursă de apă caldă, până la 60 °C. În programul Delicat, acest lucru reduce consumul de energie cu până la 50 %, iar durata programului cu până la 10 %. În programul ECO, consumul de electricitate al mașinii dumneavoastră de spălat vase scade chiar și cu 0,45 kWh.

Indiferent că sunteți acasă sau plecat – controlați aparatele achiziționate de la distanță pentru o rutină zilnică mai flexibilă.

Cu atâtea opțiuni de stil, calitate și tehnologie disponibile pe piață, selectarea celor mai bune electrocasnice pentru amenajarea și dotarea bucătăriei poate fi o provocare chiar și pentru un profesionist. Crearea unui plan de proiectare și efectuarea unei cercetări a aparatelor înainte de a începe proiectul vă poate ajuta să îmbinați designul plăcut cu utilul, totul în bugetul stabilit. Pentru a va ajuta în crearea unei imagini de ansamblu, va așteptăm în showroom-urile ROMSTAL, cu produse premium și consultanță de specialitate.