idei amenajare

Romstal Vitan, un nou concept creativ pentru mai multă inspirație

Romstal Vitan,
un nou concept creativ pentru mai multă inspirație

Showroomul Romstal Vitan se reinventează. Vă așteptăm cu un concept nou, care captează atenția și stârnește interesul profesioniștilor, dar și al celor care caută doar inspirație în domeniul design-ului interior.
Romstal se află în mijlocul unei călătorii transformaționale către destinații care oferă arhitecților noștri experiențe, nu doar prezentări de produse. Orientat spre client, designul elegant al showroom-ului pune în valoare produsele, prin amplasarea lor în funcție de trenduri. Sporim creativitatea și reducem timpul de decizie.

Noi branduri de prestigiu în Universul Romstal

Romstal a deschis recent publicului noul concept de showroom în magazinul din Șoseaua Vitan-Bârzești. Acest spațiu permite profesioniștilor să interacționeze cu cele mai noi și inovatoare produse ale celor mai în trend furnizori. 
În 2021, s-au alăturat Universului Romstal o serie de branduri de prestigiu, la capitolele obiecte sanitare, decoratiuni baie, ceramice, parchet si electrocasnice.

Ariostea este o companie italiană înființată în 1961 care a reușit să devină un lider mondial în producția de blaturi, plăci ceramice și plăci din gresie porțelanată de cea mai înaltă calitate.

Miele reușește să îmbine perfect tehnologia cu designul. Miele crede în simplitate, eleganță și utilizare intuitivă. Indiferent dacă este vorba despre selectorul rotativ convențional, comenzile discrete cu senzor sau afișajul tactil de înaltă rezoluție, utilizarea unui produs Miele este atât ușoară, cât și de distractivă.

Galassia produce ceramică pentru baie și bucătărie din 1980. Misiunea companiei este de a integra funcționalitatea, armonia formei, designul unic și calitatea. Datorită celor mai noi tehnologii de producție, modernizării continue și îmbunătățirii constante a tehnicilor de producție combinate cu o înaltă măiestrie, Galassia produce articole sanitare de calitate, chiuvete, cădițe de duș și accesorii pentru baie.

Hatria este o companie Italiană specializată în producerea de articole sanitare ceramice. Oferta acesteia include toate tipurile și formele de chiuvete, toalete sau bideuri și cădițe de duș, precum și mobilier, rafturi, accesorii și balustrade. 

Kährs a fost fondată în 1857 în pădurile adânci din sudul Suediei. Astăzi, este una dintre cele mai vechi companii de pardoseli din lume. De asemenea, s-a transformat într-un lider de piață global, cu vânzări în 70 de țări, oferind o gamă largă de produse pentru pardoseli.

Royo este o companie specializată pe sectorul mobilierului de baie, a căzilor de duș exclusive și a coloanelor

EGGER este o companie de familie fondată în 1961 în Tirol, Austria, unde își are sediul chiar și în prezent. Compania produce produse din panouri pe bază de lemn.

În ceea ce privește brandurile de electrocasnice renumite pentru calitate și aspect, enumerăm cateva precum: Miele, Franke, Beko, Arctic, Electrolux, Liebherr.

Inspiratie la Pachet

Cele mai noi trenduri sunt prezente în Showroom Vitan:

Culorile neutre

Cheia aspectului general elegant este combinarea culorilor care se completează reciproc, oferind în același timp o îmbinare de texturi, nuanțe și relief în materialele utilizate. De la argila și carbonul contemporan, la culorile tradiționale taupe, mocha și cappuccino.

Detaliile contează

O tendință care a rămas constantă este reprezentată de plăcile decorative, adesea alături de culori îndrăznețe și modele indraznete. Plăcile decorative sunt modalitatea perfectă de a vă implica în această tendință și se poate lucra fără efort atât cu piese de design tradiționale, cât și contemporane. Acestea pot crea atat un ambient modern, mai sofisticat, fiindcă inserează un strop de culoare într-un spațiu minimalist, cât și echilibru între modernul și tradiționalul unei structuri. 

Versatilitatea culorilor închise

Dacă sunteți un fan sau fană a tuturor stilurilor urban și industrial, atunci aceasta este una dintre tendințele de baie din 2021 perfecte pentru dumneavoastră. Robinetele negre mate și cadrele subțiri din metal negru ale ferestrelor băii sau ale paravanelor de duș pot adăuga ceva dramatism, mai ales atunci când sunt contrastate cu tonuri mai deschise și neutre, cum ar fi alb sau chiar maro nisipos. Puteți îmbrățișa tendința chiar și cu toate articolele de baie negre - de la corpuri de iluminat la rama cabinei de duș. 

Tapet cu model grafic

Cu tehnici moderne de imprimare, grafica pe perete a devenit foarte populară. Credem că trendul acesta va continua și anii următori, așa că vă invităm să descoperiți unul dintre superbele panouri de perete din colecția noastră. 

Vă așteptăm cu drag în Showroom pentru a vă prezenta pe larg toată oferta noastră.