idei amenajare

Valentino by Ceramiche Piemme

Valentino by Ceramiche Piemme

Inspirat de trend-urile anului 2021 și de cele mai uimitoare idei de modele și combinații de culori pentru plăci ceramice, Blogul Romstal Arhitect vrea să împărtășească cu voi si cu clienții voștri încă un articol din galeria designerilor cu care colaboram îndeaproape. De asemenea, sunteți invitați sa descoperiți o mica parte din universul Ceramiche Piemme in showroom-ul Romstal din Vitan. Fiecare proiect, indiferent dacă este privat sau comercial, necesită investiții atât din punct de vedere al timpului si imaginației cât și din cel al costurilor, pentru a oferi ceva unic și special. Materialul folosit pentru orice proiect este esențial pentru atingerea calității cerute si de aceea este crucial să îndrumați clienții voștri sa aleagă cu atenție, astfel încât să oferiți proiectului inovația pe care doriți cu adevărat.

Colecția Majestic by Valentino

Noile suprafețe cu efect de marmură își arată latura mai sălbatică, datorită unui amestec elegant de texturi, decorațiuni și nuanțe care dezvoltă toate elementele pozitive ale tradiției pentru a crea un aspect exclusiv, contemporan. Colecția Majestic confirmă identitatea internațională și cosmopolită a mărcii, vocația sa de a crea atmosfere primitoare și perspectiva sa largă spre o lume în expansiune, promițându-ne că ne va oferi o frumusețe autentică, adânc înrădăcinată in cultura italiana.

Colecția Elegance by Valentino

Amenajarea, decorarea, mobilarea unei încăperi reprezintă reflexia gustului si a personalității noastre, a fiecăruia si deoarece punem suflet in tot ceea ce facem, rezultatul final devine o forma reala de arta. Valentino a creat colecția Elegance ca o soluție ideala pentru amenajarea oricărui interior cu rafinament sobru. Dimensiuni mari și texturi care reproduc în detaliu cele mai prețioase pietre de marmura din lume, pentru o linie de materiale capabile de a transmite eleganță pe orice suprafață, fie ea publică sau privată.

Colecția Marmi Reali

Variațiile nesfârșite ale marmurei retrăiesc prin materialul plin de substanță mulțumita procesului de lustruire, ceea ce face ca fiecare placă să fie perfectă. De asemenea, exista si varianta mata a plăcilor din aceasta colecție. Colecția "Solid Gold" este inspirata de suprafetele unice ale diamantului slefuit..

Colecția Urban

O linie modernă cu un inconfundabil aer metropolitan. Detaliile urbane creează un design minimalist.

CARACTERISTICI:

Absorbția apei:
≤ 0,5%

Rezistența la îndoire:
≥ 35N / MM2

Expansiune termică liniară între 20 ° și 100 ° C

Rezistență la șoc termic

Rezistența la îngheț

Rezistență la pete

Ceramica este fabricată din argila naturala și este complet reciclabilă; odată instalate plăcile, acestea sunt igienice, nu adăpostesc murdărie sau bacterii. Ceramica nu arde și nu eliberează substanțe nocive, nici măcar în timpul unui incendiu; ceramica nu se absoarbe, nu se decolorează la soare, nu îngheață și este un material rezistent, perfect pentru utilizare în medii rezidențiale și publice.

Cu o varietate de modele de plăci ceramice de baie, puteți crea absolut orice design doriți: clasic, maiestuos, blând, futurist, iar soluții interesante sunt obținute prin diferite combinații de placi si culori. Pentru a vă simplifica sarcina, puteți alege plăcile din colecțiile Valentino potrivite stilului clientului vostru.

Gardenia este membru al Green Building Council Italia, o asociație înființată pentru a răspândi cultura clădirii ecologice. Datorită proceselor industriale mai curate și mai ecologice, produselor fabricate din materiale reciclate, utilizării durabile a materiilor prime și eliminării sigure a substanțelor periculoase, Gardenia se află la vârful producției ecologice.