idei amenajare

Armani by Roca

ARMANI ROCA

Exclusiv la Romstal

ARMANI by ROCA

Conceptul de baie Armani / Roca este expresia simplității elegante și a armoniei totale, ambele chintesențe ale stilului inconfundabil al lui Giorgio Armani, surprins în spațiul băii. Un concept integral de design interior care transformă baia într-un spațiu dedicat plăcerii simțurilor. Spațiul Armani / Roca cuprinde de la placari ceramice, produse sanitare, pana la accesorii de baie . Toate aceste elemente se combină pentru a proiecta stilul și pasiunea lui Giorgio Armani pentru designul de interior. Baia devine o entitate de sine statatoare, în care materialele fine,finisajele exclusivist si tehonologia de ultima generatie permit integrarea tuturor elementelor esențiale ale spațiului băii într-un singur stil, fără a compromite armonia acestei atmosfere de emoții și rafinament. .

Simplitatea este secretul elegantei

Asemeni unie opere de artă sau a unui obiect de lux la modă, întreaga colecție Armani by Roca transmite perfecțiune și expertiză în tratarea și alegerea materialelor și a culorilor, cu atentie meticuloasa până la ultimul detaliu.

Asemeni unie opere de artă sau a unui obiect de lux la modă, întreaga colecție Armani by Roca transmite perfecțiune și expertiză în tratarea și alegerea materialelor și a culorilor, cu atentie meticuloasa până la ultimul detaliu. Zonele de frumusete, wellness si cele utilitare sunt bine delimitate, pentru a pastra intimitatea fiecăreia, fără a pierde sentimentul de spatialitate. Fiecare din aceste zone sunt definite prin intermediul unui sistem sofisticat de pereti din sticlă cu un mecanism opac opțional.

Bateriile de baie si dusurile minimaliste, ergonomice, conferă acestei băi confortul necesar, fără a pune în pericol estetica simplă care caracterizează intreaga colecție.

Cea mai mare dintre căzile elegante este umplută dintr-o parte cu un efect de cascadă provenit dintr-o deschidere inovatoare care se desfășoară în jurul marginii căzii. Un sistem similar, conceput exclusiv pentru Armani și niciodată văzut până acum în lumea băilor, controlează scurgerea apei.

Zona de duș oferă relaxarea perfecta gratie dușului tip ploaie din tavan , duzelor si jeturilor de apa care tasnesc din perete cu efect de cascadă , care oferă placerea desavarsita a unui masaj . Finisajele și formele exclusive create pentru placarea pereților și a podelei, precum și accesoriile proiectate meticulos, completează decorul băii cu un stil inconfundabil. Un mediu intim de căldură și eleganță este creat prin combinații de culori și materiale atent selectate pana in cel mai mic detaliu.