ARTLESS INTERIOR ARCHITECTURE

Companie: ARTLESS INTERIOR ARCHITECTURE

Designer: Costea Rares

Arhitect de Interior: Dafina Nicoleta-Mihaela

Oras: Constanta

Artless, a team born from passion for passion. From the home, office, restaurant or club where you spend your time; from the clinic, shop or headquarters where you work, we are the team that can help you maximize the experience of your location. Over time, Artless has polished a complex way of execution and turnkey coordination of various types of arrangements. Our ideas, knowledge and skills generate personality for your space. The basic principle is simple, leave us the opportunity to find the best solution for you.

- artless, from passion to passion.

Solicitare Colaborare Arhitect

Proiect:
Apartament Arka Residence

 • Nume Proiect: Apartament Arka Residence
 • Stil reprezentativ proiect: Abordare moderna si minimala
 • Oras proiect: Iasi

Ne-am dorit sa conturam un spatiu luminos si neutru. Am contrastat finisajele si texturile albe cu accente de marmura si insertii de lemn. S-au punctat elementele cheie prin culori puternice si unice in contextul in care se regasesc. 

Spre exemplu, in dormitorul matrimonial observam catifeaua verde smarald la tapiteria patului unde am decis sa completam amenajarea prin fundalul tip perete de accent, unde am optat pentru placari cu marmura Grande Frappuccino Lux, placari cu lemn si oglinda bronze. 

In zona de bucatarie, dining si living se regasesc placarile de marmura si lemn, insa, pentru marmura am ales modelul Grande Golden White Lux, placari care au reprezentat elementul de unificare al celor trei zone aflate in plan deschis. Chiuveta este Fragranit, la aceasta am adaugat baterie spalator Kludi L-ines cu pipa pivotanta si extractabila pentru functionalitate si aspectul elegant pe care il contureaza in ansambul de bucatarie. 

Baia este spatiul unde am optat pentru accente de culoare bordeaux la vopsitoria peretiolor dar si la corpul lavoarului. Pentru pardoseala am ales acelasi model de marmura Grande Golden White Lux pe care il regasim si in alte spatii din apartament si totodata la placarea peretilor din dus. Bateriile pentru lavoar si dus sunt negre, KLUDI BOZZ si KLUDI FIZZ. Lavoarul Happy Hour Slim, vasul w.c. suspendat Next si caloriferul Palermo sunt negre si au rolul de a contrasta si de a crea unitate vizuala in aceasta amenajare. In aceeasi nota moderna si minimala sunt cada de dus Teos Black si usa de dus Essenza New cu profil negru. 

Proiect:
Eliance Dent

 • Nume Proiect: Eliance Dent
 • Stil reprezentativ proiect: Abordare minimalista
 • Oras proiect: Bucuresti 

 

Proiectul Eliance Dent s-a realizat in jurul dorintei de a contura un ambient minimalist, cu finisaje actuale si efecte vizuale puternice. Amplasate in centrul capitalei, cabinetele stomatologice Eliance Dent au reprezentat un proces amplu de documentare atat din punct de vedere al finisajelor specifice domeniilor sanitare cat si din punct de vedere al echipanetelor specifice. In amenajarea preponderent incolora s-au presarat insertii de lemn. 

In cabinete, pentru contrablat, s-a optat pentru ceramica Marazzi Elegant Black, chiuvete negre din compozit Grohe cu baterii Bingo Star negre. Pentru bucatarie, s-a optat pentru chiuveta Fragranite cu doua cuve Franke si baterie spalator Kludi L-ines cu pipa pivotanta si extractabila. 

In bai pardoseala si peretii sunt finisati cu modelul Grande Golden White Lux. Modelul Grande Imperiale a fost ales pentru pardoseala si peretii din singura baie dotata cu dus. Si in cazul lavoarului Ohtake Fineceramic negru si al lavoarelor stativ din compozit, toate bateriile pentru perete Kludi Bozz sunt negre. Vasele w.c. suspendate sunt modelul Inspira Roud Onix si Villeroy & Boch Avento, accesorizate cu clapete de actionare tip Geberit electromice Sigma80 Black si Geberit Sigma50 White. Pentru dus, bateria a fost aleasa din gama KLUDI FIZZ, in aceeasi nota minimala fiind paravanul pr.negru, st.graffit si setul de sifon in pardoseala Geberit Cleanline. 

Toate produsele au fost alese conform standardelor specifice domeniului de activitate, acestea  indeplinind conditiile sanitare, in procesul de conturare si implementare a conceptului minimal abordat.

3 comentarii la „ARTLESS INTERIOR ARCHITECTURE

 • aprilie 2, 2022 la 8:01 am
  Permalink

  Im very happy to find this web site. I want to to thank you for ones time just for this fantastic read!! I definitely appreciated every part of it and i also have you saved as a favorite to see new information in your blog.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.