idei amenajare

Showroom Romstal Pipera, un nou concept 2021

Concept store Romstal Pipera, un nou univers de inspirație

Inspirați de univers, ne extindem constant și ne depășim limitele. De peste două decenii, Romstal a venit cu soluții calitative la cel mai bun preț, din respect pentru clienți și parteneri. În 2021, am lansat un nou Concept Store prin care continuăm să aducem nu doar calitatea, ci și inspirația.

Motivația vine din interior, inspirația din exterior

Până să aflăm ce ne dorim cu adevărat, avem nevoie de informații. Uneori alegem calea mai grea, fără să ne dăm seama, apelând la multitudinea de poze inspiraționale de pe rețelele de socializare sau de pe diverse aplicații, în speranța că vom găsi design-ul potrivit personalității noastre sau a clienților noștri. Apoi începem complicatele căutări. La showroom-ul Romstal, alegerile au devenit mai simple și rapide datorită ușurinței de navigare în spațiul creat, produsele fiind așezate pe categorii de model, și nu pe furnizori.

Fiecare din cele 7 box-uri, încăperi executate în stiluri diferite reprezintă o experiență senzorială. Vizual, olfactiv și auditiv, elementele sunt gândite în sinergie pentru a crea atmosfera care stârnește imaginația.   De asemenea, percepția holistică se concretizează și prin atingerea materialelor, vizualizarea texturilor și a nuanțelor. Sfaturile specialiștilor noștri sunt un atu unic — vă vor ajuta să descoperiți stilul dorit și  să luați cele mai bune decizii pentru design-ul locuinței sau al biroului.

Experiența senzoriala din fiecare box

Când explorăm practic și interactiv percepția senzorială, observăm cum nevoia se transformă în imaginație, iar imaginația vă crea un design potrivit personalității fiecărui client partener. Vă prezentăm box-urile, încăperile compuse din 7 băi executate în stiluri diferite și box-ul pentru zona ECO.

Stilul Modern Elegant reprezentat de concepte și strategii minimaliste: forme geometrice, culori neutre sau de bază, puține detalii decorative și materiale naturale.

Stilul Modern Urban reprezentat de elemente de design contemporan, modern și industrial, ce rezonează cu tonusul vieții din interiorul orașului. De asemenea, are un aspect mai confortabil decât stilurile de design industrial.

Stilul Eclectic caracterizat printr-o multitudine de țesături, modele și obiecte de artă, cu accente care par că se desprind din decor.

Stilul Clasic reprezentat de fuziunea între design-ul interior grecesc și cel roman, cu nuanțe și detalii ce se regăsesc în armonie și echilibru.

Stilul Rustic definit prin rezistență, permite strălucirea frumuseții materialelor naturale și creează o atmosferă relaxantă prin evidențierea naturaleții lemnului, pietrei, frunzelor și a altor elemente organice.

Stilul Mid-Century Modern definit de linii curate, forme organice, ornamentare minimă și funcționalitate ridicată, are o prezență atemporală.

Stilul Mediteraneean reprezentat de estetica simplă și romantică a țărilor din sudul Europei: tonuri deschise și calde în schema de culori, precum și utilizarea extinsă a materialelor naturale, cum ar fi ceramica, lemnul, fierul forjat și bumbacul.

Box-ul pentru zona ECO este rezultatul unor produse care reduc semnificativ consumul de apă și oferă alternative eficiente ce ajută la conservarea resurselor naturale - Every Drop Counts

Biblioteca de materiale Această cameră pune la dispoziția vizitatorului produse din fiecare categorie și este creată în așa fel încât arhitectul împreună cu clientul să poată lua materialele de pe expozitoare și compune ambientul pe loc, fie că este vorba despre baie sau bucătărie.

Zona Pick'n'mix În spatele recepției se află zona pick'n'mix unde veți putea analiza o gamă diversificată de materiale pe care puteți să le mixați în stilul propriu. Produsele expuse se pot combina în mai multe stiluri și nuanțe, acestea fiind sortate pe categorii pentru a fi cât mai vizibile. Alăturarea lor și potrivirea culorilor și texturilor, face că experiența senzorială să fie deplină.

Vă mulțumim că sunteți prezenți pe blogul Romstal Arhitect și vă așteptam cu drag în noul Showroom de la Pipera.