idei amenajare

Ceramica GLOBO

O poveste de success începută în anul 1980 a adus brand-ul Ceramica Globo în topul preferințelor arhitecților datorită design-urilor simple, practice și versatile, dar și datorita unui raport calitate-pret foarte bun.
Întotdeauna atent să înțeleagă preferințele clienților și trend-urile actuale, brand-ul Ceramica Globo privește spre viitor cu inovații constante în ceea ce privește procesul de productie, solicitând întreg spectul de competențe al proiectantilor, inginerilor chimiști și lanțului logistic. Implementarea conceptelor, creativitatea și standardul profesional al echipei implicate în aceste procese permit crearea de produse de o calitate remarcabilă, care sunt fiabile, exigente tehnologic și elegante.
Fiecare proiect, indiferent dacă este privat sau comercial, necesită investiții atât din punct de vedere al timpului si imaginației cât și din cel al costurilor, pentru a oferi ceva unic și special. Materialul folosit pentru orice proiect este esențial pentru atingerea calității cerute si de aceea este crucial să îndrumați clienții voștri sa aleagă cu atenție, astfel încât să oferiți proiectului inovația pe care doriți cu adevărat.

Clasic și inovativ.
Vă prezentăm tehnologiile inovatoare Globo.

Globothin

Este un amestec ceramic nou și exclusiv care permite producerea unor lavoare cu margini subțiri de doar 6 mm, fără a afecta rezistența structurală și geometria produsului. După ani de cercetare continuă, laboratorul Ceramica Globo a inventat un nou amestec patentat numit GLOBOTHIN® care permite reducerea grosimii muchiei oferind în același timp un luciu mult mai durabil și o rezistență mai mare. Avantajele acestei noi tehnologii inglobează: mai puține materii prime necesare, o ductilitate sporită ceea ce face posibilă crearea de noi forme si dimensiuni și consum energetic redus în procesul de fabricare. Colecția Majestic confirmă identitatea internațională și cosmopolită a mărcii, vocația sa de a crea atmosfere primitoare și perspectiva sa largă spre o lume în expansiune, promițându-ne că ne va oferi o frumusețe autentică, adânc înrădăcinată in cultura italiana.

Globothin® completează celelalte trei avantaje importante ale mărcii Globo: Valentino a creat colecția Elegance ca o soluție ideala pentru amenajarea oricărui interior cu rafinament sobru. Dimensiuni mari și texturi care reproduc în detaliu cele mai prețioase pietre de marmura din lume, pentru o linie de materiale capabile de a transmite eleganță pe orice suprafață, fie ea publică sau privată.

Bagno di Colore

gamă ce pune la dispoziție o paletă de 14 nuanțeColecția "Solid Gold" este inspirata de suprafetele unice ale diamantului slefuit.

Ceraslide

Este rezultatul anilor de cercetare, în emailare și aplicații ceramice, care asigură mai multă protecție, rezistență și ușurință în curățare. Controlul atent al temperaturilor în diferitele etape de prelucrare, într-un ciclu care poate dura până la 26 de ore, asigură omogenitatea conform standardelor produsului în timpul procesului de sinterizare, reducând porozitatea și garantând o rezistență mai mare împotriva petelor, murdăriei și abraziunii.

Bataform

Tratamentul antibacterian BATAFORM a fost dezvoltat pentru a asigura o igienă sporită, bazându-și eficacitatea pe reacția ionilor de argint care inhibă proliferarea bacteriilor. Fără a modifica însă aspectul lucios al suprafețelor, tratamentul supus testelor în laboratoare certificate conform standardului UNI4543 au confirmat o scădere drastică a prezenței bacteriilor.

Colectiile Ceramica Globo

OPI

OPI este un sistem versatil de mobilier care suportă configurații interminabile printr-o varietate de forme, dimensiuni, culori și materiale. Datorita cuprizatoarei palete de culori si materiale, mobilierul din colectia OPI reuseste sa amenajeze intr-un mod elegant si distinctiv, de la cea mai mica pana la cea mai mare baie. Acest sistem flexibil este indispensabil nevoilor arhitecților care isi da frâu liber creativitații pentru a defini ambientul solicitat de client.

4ALL

4ALL este noua colecție de uz general, care include o varietate de articole caracterizate printr-un design avansat la un preț moderat.

STONE

Colecția Stone se caracterizează prin forme delicate, contrastante și un amestec de linii curbe și drepte, unde inovația se integrează perfect cu problemele asociate în utilizarea spațiului limitat. Cu o restilizare care vizează crearea unui aspect mai riguros, corpurile sanitare Stone sunt disponibile în dimensiuni și adâncimi noi.

GENESIS

Prezintă forme organice și naturale, rotunjite și netede, caracterizate printr-un stil minimalist. Colecția Genesis reprezintă sinteza unui proiect complet și funcțional, caracterizat prin multe elemente diferite gândite și dezvoltate în jurul conceptului estetic care animă întreaga serie.