Colaboratori

SHAPEFORM

Companie: SHAPEFORM

Designer: Ioana Ignat

Arhitect de interior : Elena Constantin

Oras: Bucuresti

limitless-classic-2

Iubirea pentru frumos și pasiunea pentru a îmbina utilul cu plăcutul, ne-au adus pe noi, Ioana și Elena, creatoarele ShapeForm pe un drum lung, dar plin de satisfacții. Idealul nostru este de a duce "acasă" la un alt nivel, în care funcționalul este clădit pe estetic, după cum o spun și cele trei principii ale noastre: Unitate, Fermitate, Frumusețe.   Eficiență, planificare, durabilitate și frumos sunt câteva dintre obiectivele care ne ghidează în proiectele noastre, unde încercăm mereu să venim cu o abordare friendly, dar plină de profesionalism.

Proiect:
Limitles classic

  • Nume Proiect:

    Limitles classic

  • Oras proiect: Bucuresti

Noi l-am denumit ‘’limitles classic’’  - descrierea lui este:

Un proiect drag nouă, prin care am transformat un sediu de companie într-un cămin primitor și călduros. Acest apartament cu o suprafață destul de mare, aproximativ 140mp, situat într-o zonă centrală a Bucureștiului, a împlinit toate cerințele unei familii cu doi copii. Prin recompartimentarea spațiului inițial, au rezultat 3 dormitoare, fără să facem rabat în zona de zi. Livingul și bucătăria comunică printr-o închidere cu uși glisante cu sticlă, astfel aducem mai lumină naturală și în zona bucătăriei, care nu a fost prevăzută inițial cu o fereastră mare. Această închidere a fost aleasă și pentru a izola mirosurile bucătăriei când se prepară mâncare, dar și pentru a crea o intimitate în living, dacă sunt oaspeți. Pentru că am dorit crearea unui open space în momentul în care ușile glisante sunt deschise, îmbinarea finisajelor dintre bucătărie și living (gresie și parchet) nu este una liniară, astfel spațiul este fluid și coerent. De asemenea ușile sunt mascate de bibliotecă și nu încarcă din punct de vedere vizual.
Stilul abordat este modern cu elemente subtile ce aparțin curentului clasic, regăsite în detaliile mobilierului și ale finisajelor folosite. Am simțit nevoia să subliniem aceste elemente cu jocuri de lumină date de benzi led, care creează o ambianță subtilă și relaxantă, fiind susținută si de paleta de culori aleasă pentru cele două spații conexe..
Paleta de culori este una naturală, cu accente de albastru regăsite în câteva piese de mobilier și în finisajele reci. Mobilierul a fost realizat aproape în totalitate pe comandă, pentru că ne-am dorit ca spațiul să fie complet utilizat și toate piesele să fie integrate perfect.
În dormitoarele copiilor am folosit o paleta de culori pastel, susținuta atât de modelele de tapet folosite cat si de mobilerul ales. In schimb in dormitorul matrimonial, ne-am dorit un mood mai dramatic si am inserat o zona de tapet cu model floral ce ne duce cu gândul la pictura flamandă.
Pentru ca ne-am dorit un look coerent pentru tot apartamentul, baile au fost refacute in acelasi stil, in nuante de alb si crem, cu elemente naturale - lemn si piatra si accente metalice.

Produse Romstal

APARICI  -POLAR 

https://www.aparici.com/collection/polar/

 APARICI – CARPET 

https://www.aparici.com/collection/carpet/

APARICI – AGED

https://www.aparici.com/collection/aged/

IDEAL STANDARD 

TEMPO -LAVOAR

https://www.ideal-standard.ro/ro/colec%C8%9Bie-1/tempo.html

CONNECT – VAS WC

https://www.ideal-standard.ro/ro/produse/pl/connect.html?no_cache=1&filters%5Bcollection%5D=86289&filters%5Bproductgroup%5D=88922&cHash=a5b130ca44ab74f14c23bafe5e544acc

SIMPLICITY -  CADA

https://www.ideal-standard.ro/ro/produse/pl/simplicity.html?no_cache=1&filters%5Bcollection%5D=96107&filters%5Bproductgroup%5D=88885&cHash=d7e9e5a5a2cf9d88ceedd4d0a123c5e4

BATERII – GROHE EUROSMART COSMOPOLITAN

Solicitare Colaborare Arhitect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *