SCHILLER DESIGN

Companie: SCHILLER DESIGN STUDIO

Arhitect: Schiller Dan

Oras: Bucuresti

Poza Profil

Pasiunea pentru designul interior ne caracterizeaza si asta se poate observa in proiectele noastre si prin clientii multumiti. Experienta a fost cladita prin cursuri de specialitate acreditate si numeroase proiecte. Prin ceea ce construim aducem echilibrul intre functional si estetic, suntem atenti la detalii si gasim solutii pentru orice problema care poate aparea. Nevoile si dorintele beneficiarilor stau la baza fiecarui proiect, tot ceea ce iubesti trebuie sa cumulezi la un loc, toate aceste aspecte trebuie sa-ti trezeasca emotii si abia atunci spunem ca ne-am facut datoria. Aducem frumosul in viata oamenilor, facem oamenii frumosi.

Proiect:
Apartament Bucuresti

  • Nume Proiect: Apartament
  • Oras proiect: Bucuresti
  • Interior Designer: Dan Schiller

 

Solutii ingenioase si elegante de optimizare a folosirii spatiului intr-un apartament amenajat de partenerii nostri de la Schiller Design Studio sub coordonarea arh. Dan Schiller.

Proiect:
Apartament 2 camere

  • Nume Proiect: Apartament 2 camere
  • Oras proiect: Bucuresti
  • Proiectant: Schiller Dan
 
O noua amenajare Schiller Design Studio inspirata de culorile si texturile naturii: verde bogat si ocru, lemn si marmura, echilibrate elegant de rozul pudrat din zona bucatariei sau mozaicul pretios din zona de dus.
Un apartament cu doua camere amenajat anul acesta in Bucuresti sub indrumarea arh. Dan Schiller.

Solicitare Colaborare Arhitect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.